Prev
Next

 

Vill du veta vad andra tycker om oss? Här finns lite bild, film och media. Men allra mest hittar du på våra sociala medier Facebook och Instagram ♥

Att möta publiken efter en show är alltid lika fantastiskt, referenserna ni hittar på vår hemsida är de som människor har tagit sig tid att skicka till oss. Mer spontana reaktioner efter shower har till exempel varit ”wow, jag har aldrig sett något vackrare” ”jag kunde inte sluta titta” och ”jag älskar verkligen att ni berättar en historia med er show”. Med dessa ord kan vi säkert garantera er en hänförande stund.

Tusen tack för en underbar, fin, vacker ja alltsomjagkankommapå-show idag på Gustav… Kan ärligt säga att nåt vackrare har jag inte sett på länge, så fint komponerat med musik och show  Kärlek till er alla.

Cecilia Tempel, i publiken vid vår Luciashow

Vi tycker det är extra roligt när våra shower blir omskrivna i media.  Samtliga artiklar går att läsa här. Bland annat finns här reportage från: Sydsvenskan, Skånska dagbladet, Smålandsposten, Smålännigen, Lokaltidningen Lomma, Jönköpingsposten, Sveriges radio, Event & Expo och Konferensvärlden.

Filmen nedan är ett reportage gjort av Sydsvenskans Webb-tv. En fotograf och en journalist följde oss några dagar ute på vägarna.

Om du vill ha högupplösta bilder och loggor föreslår vi att du mailar eldshow@elddans.se

Vi använde Favilla i samband med en Vip-kväll för nya Peugeot 308. En mörk novemberkväll värmde de våra 300 gäster och  gjorde introduktionen till något som kunderna kommer att komma ihåg länge. Tjejerna gör ett proffsigt intryck och detta är något som de flesta inte har sett tidigare.  Jag kan varmt rekommendera dem för liknande tillställningar! De fångade upp publiken perfekt, jag har fått mycket positiva kommentarer av våra kunder efteråt.

Johan Berggren, Appelskogs Bil AB

Följ oss gärna på…
'  Eldshow Fireshow    Eldshow Fireshow  Eldshow Fireshow