Favilla bjuder på Magiska Eldshower. Vi passar vid de flesta tillfällen – invigningar, högtider, bröllop, ceremonier, jubileum, nyöppningar… Vi har gjort allt från att inviga nya bilmodeller, öppna festivaler, elda vid konserter, sätta guldkant på invigningar till att göra bröllop ännu vackrare, överraska födelsedagsbarn, uppträda på marknader, elda på konferenser och gått i karnevaltåg.

Vi är öppna för de allra flesta miljöer och älskar kreativa utmaningar. Varför inte låta oss tolka ett tema, elda som historiska karaktärer eller skapa magi till just er favoritlåt? Lanserar ert företag en ny produkt? Låt oss elda på promobilderna! Ska ni spela in en musikvideo? Låt oss dansa med lågorna! Vill ni imponera på internationella kunder eller ge era medarbetare en hänförande bonus? Favilla Magiska Eldshower leverar alltid förstaklassiga shower! Hör av dig så skräddarsyr vi en show för just ert event. 

unnamedtenhult8Sveriges bästa eldshow fireshow

 

 

 

 

Sveriges bästa eldshow fireshowMagiska Eldshower

Sveriges bästa eldshow fireshow

 

 

 

 

 

Vi eldar på allt från stora arenor till privata gårdsplaner…

 Ett härligt gäng 6:e-klassare från Lackalänga skola i Furulund hade sin avslutningsfest den sista maj. Vid mörkrets infall var det dags för att avsluta festen med en överraskning. Dansgruppen Favilla bjöd oss på en magiskt fin eldshow med dans och hisnande eldkonster till häftig musik. Det är många som har hört av sig och tyckte om er föreställning, både ungdomar och vuxna. Det var precis rätt stämning och spänning.

Staffan (festfixande förälder)