Foto: @lundvallmads

Favilla – Magiska eldshower levererar minnesvärda eldshower med full närvaro. Vi gör alltid vårt bästa för att göra din speciella dag till något helt magiskt. Våra shower håller samma höga kvalité oavsett vem som har bokat och vem som tittar, vi garanterar helt enkelt en upplevelse utöver det vanliga varje gång.

Foto: @lundvallmads

Undrar du något eller är intresserad av att boka?
Hör av dig direkt till
eldshow@elddans.se
070-4918049 eller 0737765371 ♥
Du kan också nå oss genom vår Facebooksida.

Ingen bokning sker förrän vi har pratat med varandra, detta för att garantera att ni får precis det som passar just ert evenemang.

Här får du svar på några vanliga frågor (klicka på frågan för att se svaret)

▸ Var kan man ha en eldshow?

Utomhus krävs en yta på minst 5*7 meter. Vi uppträder också inomhus, då krävs minst 3 meter i takhöjd, ett bra ventilationssystem och möjlighet att temporärt stänga av brandlarmet. Vi gör även shower utan eld med bland annat led-redskap och isisvingar i mindre lokaler.

▸ Vad kostar det?

Eldshow, standard, ca 12-15 min, 12 000 kr
Vår mest bokade show. Magisk elddans och svävande glödregn. 2 artister, 10-12 minuter. Passar på bröllopet, festivalen, konferensen, invigningen, produktlanseringen…. ja för det mesta helt enkelt.

Eldshow, liten, ca 8-10 min, 10 000 kr
För det lite mindre eventet. Två artister, 8-10 minuter. Magisk elddans, hänförande konster och gnistrande magi.

 

Mingel, kan vara allt mellan 15-60 min, med pris efter tiden.
Innehåller mindre eld, ett stillsammare tempo och används oftast vid underhållning av köer eller platser där folk är i rörelse.

Föreställning
Utformas efter samtal med kunden, manusbaserad produktion med upp till 8 artister. Behövs minst 2 månaders framförhållning då många repetitioner krävs. Längden varierar oftast mellan 25-60 min föreställningstid. Pris efter överenskommelse. Mer info om tidigare föreställningar finns här. 

Vi vill att alla ska ha möjlighet att boka en eldshow så våga fråga. Precis som att vi alltid skräddarsyr våra shower skräddarsys också priset efter showens omfattning och kundens möjligheter.

▸ Är det inte farligt?

Vi är säkerhetsutbildade med heta arbeten certifikat och har vidtagit alla säkerhetsåtgärder, men trots allt så är det riktig eld, så jo det kan vara farligt. Därför är vi supernoga med publiksäkerhet och förbereder noga inför varje show.

▸ Var finns ni?

Vi har artister i Skåne, Göteborg, Stockholm och Värmland och kan med enkelhet ta oss runt i Sverige (och Europa).

 

Favillas eldshow med akrobatik är inte bara ett proffsig uppträdande som fängslar publiken, utan är mycket underhållande för barnen om man väljer att låta de delta i en workshop. Vi är mycket nöjda med samarbetet under vårmarknaden på Borgeby Slott!

Max Ferkinghoff, Borgeby Slott