Huvudartister

Linda Nihlén

Linda Nihlén

Linda är en skolad dansare med en gedigen utbildning från bland annat Gotlands Dansutbildning (numera Balettakademiens yrkesförberedande dansutbildning) och Karlstads Universitet. Hon började dansa balett som fyraåring och är idag specialiserad på nutida och jazzdans. Förutom att vara eldartist arbetar Linda även som dansare, koreograf och danspedagog. Linda älskar att skapa elddans där elden ges utrymme samtidigt som kroppens oändliga möjligheter utforskas.
Foto: Memories4Life

Elinor Alfredsson

Elinor Alfredsson

Elinor är en elddansare som arbetat länge inom branschen och verkligen brinner för det hon gör. Hon är utbildad evenemangsproducent från Eventkoordinatorutbildningen i Skåne. Hon har därför god förståelse för vad du som kund behöver, oavsett vilken typ av evenemang det rör sig om. Just nu arbetar hon även som producent för ett opera- och musikalkompani. I ryggen har hon kortare gestaltnings och dansutbildningar. Elinor älskar mötet med publiken och att se minnen skapas hos åskådarna.
Foto: Mattias Lundvall

Fler artister

När du bokar Favilla Magiska Eldshower kan du även möta någon av dessa fantastiska artister.

Sara Carlberg

Sara Carlberg

Sara är en uttrycksfull dansare utbildad på Gotlands Dansutbildning. Hon har stått på några av Sveriges största scener och förtrollar sin publik med häpnadsväckande eldkonst.
Foto: Memories4Life

Tony Hadders

Tony Hadders

Tony är en mångfacetterad cirkusartist utbildad på Cirkus Cirkör och AFUK i Danmark. Hans unika sätt att blanda akrobatik, dans och eldkonst trollbinder publik från norr till söder.
Foto: Privat

Johannes Holm

Johannes Holm

Johannes är en oerhört erfaren eldkonstnär med över tio års erfarenhet av scenkonst. Han har deltagit i flera av våra produktioner och levererar alltid på ett kraftfullt och imponerande sätt.
Foto: Keyvan Alvandi

Axel Carlstrand

Axel Carlstrand

Axel är en skicklig eldartist med bred kompetens och erfarenhet. Han har ägnat många år åt att slipa sin teknik och sitt uttryck och har förfört publik i hela Sverige med sin magiska eldkonst.
Foto: Jenny Schwieler Staaf

Favilla Magiska Eldshower

Favilla – Magiska Eldshower erbjuder underhållning av högsta klass och kan hjälpa er att höja ribban på era evenemang ytterligare ett steg. Vi jobbar med att skapa minnen och magi, och vill sätta en guldkant på varje tillfälle – stort som litet. Vi garanterar helt enkelt en upplevelse utöver det vanliga. Varje gång.

Vi har jobbat med eldshower sedan 2011, så vi kan vår sak. Vi vet att du som bokare vill slippa onödig stress och oro. När en show är bokad så ser vi till att det flyter på så smidigt som möjligt. Vi är flexibla och tror på prestigelöshet – att boka en show ska vara enkelt!

Säkerhet är viktigt för oss! Vi är certifierade av brandskyddsmyndigheten och även om det vi arbetar med är farligt för den otränade så tar vi inga onödiga risker genom att slarva med säkerheten.

 

Er eldföreställning var något av det vackraste jag sett. Visst har jag sett eldshower förut, men aldrig någonsin på det här sättet. Tårarna ville inte sluta rinna och jag var helt hänförd. Tack!” 
Therese, Malmö

 

 

Våra eldshower         Kontakta oss          Uppdrag i urval