• Minnen som stannar kvar

  Hänförande, vackert, magiskt

 • En show för varje tillfälle

  Glödande möten, magiska shower

  Våra eldshower Boka oss
 • Vi hjälper till att lyfta ditt evenemang!

  En extra guldkant

 • En unik upplevelse

  Eldshower
  när de är som bäst

  Våra eldshower Boka oss

Magiska eldshower

En upplevelse utöver det vanliga

Foto: Keyvan Alvandi

Vår magiska eldshow har hänfört publiken sedan 2011. Med virvlande eldnummer, explosioner, eldmoln och vackra koreografier fångas publikens uppmärksamhet. Här finns en wow-faktor som ger ert evenemang en extra dimension. Showen genomförs med två artister, perfekt synkroniserade i rörelse och känsla. Eld är en stark naturkraft – vi använder den för att skapa minnen som inte falnar i första taget.

Längd: 10-12 minuter.

Medverkande artister: 2.

Platsbehov: En någorlunda plan yta utomhus. Önskvärt är en yta på cirka 7×7 meter.

Ljud: Våra shower framförs till musik och via ert ljudsystem. Om publiken inte är så stor kan vi själva ta med ett mindre ljudsystem.

Prisexempel: Vår magiska eldshow kostar mellan 10-12 000 kr, beroende på showens omfattning.

Andra alternativ: För mindre evenemang har vi även soloshower med en artist. Du kan läsa mer om våra alternativ på sidan “Mingel och mindre shower”

BOKA OSS


Med mycket känsla

Stora produktioner

Foto: Magpie

Arrangerar du ett större evenemang eller söker du en spektakulär upplevelse utöver det vanliga? Låt oss då skräddarsy en show bara för er! Vi har tidigare satt samman shower med upp till 10 artister, och jobbar gärna efter ett speciellt tema. Tidigare har vi gjort allt från att sätta samman en invigningsshow för Malmö julstad till att skapa en jubileumsföreställning för en medeltida borg och gestalta Lucialegenden. Vi jobbar med bredd och flexibilitet – och vi ser fram emot nya utmaningar.

Längd: 20 minuter och uppåt.

Medverkande artister: 3-10

Platsbehov: En någorlunda plan yta utomhus. Önskvärt är en yta på cirka 10×15 meter, självklart beroende på showens storlek och antalet artister.

Ljud: Till dessa produktioner krävs ett av er tillhandahållet ljudsystem eftersom publiken och ytan troligtvis är stor. Vi hjälper er gärna med kontakter till teknikleverantörer.

Prisexempel: Skräddarsydda shower är svåra att prissätta – prissättning sker individuellt för varje show. Vi har tidigare gjort en temabaserad show med 4 artister som varade i 25 minuter och kostade 27 000 kr exkl. moms – men varje situation är unik. Tveka inte att höra av dig med dina tankar!

Boka eldshow

 

Mingel och mindre shower

En glödande start på ditt evenemang!

Foto: Fotogruppen

Känns våra andra shower för stora för ditt evenemang, eller är du på jakt efter ett unikt sätt att välkomna dina gäster till er fest? Då har du kommit rätt!

Ett eldmingel ger dig chansen att ge dina gäster eller kunder ett imponerande första intryck. När de närmar sig din evenemangsplats möts de av en eller flera artister som leker med lågor. Till mingel använder vi ofta lite mindre redskap än vid våra shower, så de kan med lätthet flyttas in i er lokal så länge ytan och säkerhetsföreskrifterna tillåter det.

Längd:
Soloshow: 6-8 minuter
Eldmingel: efter önskemål.

Medverkande artister:
Soloshow: 1
Eldmingel 2-6

Platsbehov:
Soloshow: En någorlunda plan yta utomhus. Önskvärt är en yta på cirka 5×7 meter..
Eldmingel: Det beror på antalet artister. 5×5 meter fri yta är bra – men vi är flexibla och rör oss gärna runt din evenemangsplats för att möta hela publiken.

Ljud: Våra shower framförs till musik och via ert ljudsystem. Om publiken inte är så stor kan vi själva ta med ett mindre ljudsystem.

Prisexempel:
Soloshow: 6000kr exkl. moms.
Eldmingel: Ett exempel är två artister i ca. 20 minuter för 10000 kr exkl. moms – men vi utformar våra eldmingel efter era behov.

Boka oss