Måndagsbrud: Jelena Mitra

Här kommer en alldeles sen måndagsbrud (jag vet inte varför jag envisas med att kalla dem för måndagsbrudar)…

Tadatatata (fanfar): Jelena Mitra. Jelena är en lokal rockringsförmåga som reser land och rike kring och bjuder på inspirerande shower och kärleksfulla workshops. Hon rockar, snurrar, dansar och är bara allmänt vacker. Jag har träffat henne några gånger och hon lyser alltid! Dessutom så har hon en väldigt blissig inriktning som jag tycker om – titta bara på det här:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e4wc4n0p9BU?list=UUEi4qO9wtKN6aMtJtj0JF6A&w=560&h=315]

Image
Konstnärer som verkligen känner sin konstform hamnar högt upp på min inspirationslista och det gör Jelena, därför blir hon veckans måndagsbrud. Hon har teknik, dans och en fantastisk utstrålning som gör henne till en bra artist.

images

♥ Linda