Tack

Nu är det sommar och vi har inte riktigt tagit semester men fokuserar just nu på andra kulturrelaterade jobb. Linda är kultur- och nöjesredaktör på Ystads Allehanda och Ellie jobbar som scenvärd på sommarlund. Några små gig, ljusa sommarkvällar och cirkusläger hinner vi förstås med ändå. Men det var inte det här som mitt blogginlägg skulle handla om utan det här blogginlägget det är ett tack. Ett långt och lite snårigt men rakt från hjärtat tack.

Tack alla ni som har bokat oss de senaste åren, tack för att ni har trott på oss och lagt tid och pengar på vår konst och vårt uttryck. Tack alla ni som har kommit fram efter showerna och tackat oss. Tack föräldrar som har skickat fram sina barn som blygt har viskat att det där var de vackraste de sett, tack ni som har vågat be om autografer. Tack SJ för att vi inte alltid har kommit i tid men i alla fall alltid har kommit fram och tack alla nyfikna medresenärer som har låtit oss ta plats med långa pinnar, sotiga vekar och ljudlådor. Tack ni som har mailat, smsat och facebookat oss efter våra eldshower och berättat hur de har berört er. Tack alla kommuner som har bokat oss och låtit oss dela vår passion med så många människor, tack Malmö stad speciellt som vågade ge oss så mycket frihet och en så stor bokning – jag tror det var då som vi förstod på riktigt att det händer nu. Tack skatteverket som har orkat alla tusen frågor, tack vänner och bekanta som har hjälpt till med allt från bokföring till bilutlåning. Tack brudpar som har låtit oss förgylla eran mest magiska stund, tack födelsedagsbarn och jubilarer som har delat med er av era hem, favoritlåtar och fulla uppmärksamhet. Tack till er som har haft tårar i ögonen efter showen och vågat visa oss den sårbarheten. Tack kollegor och vänner som har samskapat med oss, inspirerat, utmanat och fått oss att utvecklas. Tack till er som gillar våra inlägg på facebook och läser vår blogg. Tack till helt okända människor som rekommenderar oss till sina vänner.

Jag vill att ni ska veta att vi gör alltid vårt bästa för er. Vi ger er allt vi har och skapar allt vi kan för att dela vår passion och kärlek med er. Och det här kanske låter som ett cheesy oscartal men det är så sant, vi har ägnat så många dagar de senaste året åt show, rep och resande och varenda sekund har varit värt det. Jag har gjort yoga på smutsiga kontorsgolv i tillfälliga loger, sminkat mig i tågkupéer, ätit dyra snabbmatsmåltider och uppträtt insmord med tigerbalsam och inlindad med tyg för att någon del av kroppen inte orkar mer – och jag är så himla tacksam för det.

Tack <3

Och glad sommar!

 

mailen